Ηγετική Συνεργασία της ENOROS CONSULTING με τον Όμιλο ΑΚΜΗ

H ΕnorosConsulting σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Φορέα Πιστοποίησης ΤQUK, επέλεξαν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ, για να εγκαινιάσουν τη συνεργασία τους με Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια στην παροχή της κορυφαίας βρετανικής πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων σε σπουδαστές και φοιτητές όλων των βαθμίδων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Η επιλογή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έγινε στη βάση τήρησης από την EnorosConsultingLtd των αρχών της ποιότητας και αξιοπιστίας, δεδομένου και του ηγετικού ρόλου που κατέχει ο Όμιλος ΑΚΜΗ στο χώρο της εκπαίδευσης. 

 

enoros-akmi

Η διαδικασία αξιολόγησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε για συνολικά 81 ειδικότητες και διήρκησε αρκετούς μήνες, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν η υπερσύγχρονη υποδομή και ο εξοπλισμός του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καθώς και η παρουσία του σε κομβικές πόλεις της Ελλάδας.

 

Να σημειωθεί, ότι η TQUK κατέχει ηγετική θέση στη Βρετανία ως αναγνωρισμένος Οργανισμός Πιστοποίησης, παρέχοντας υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης σε Εγκεκριμένα Κέντρα και Εκπαιδευόμενους.

 

Ο Όμιλος ΑΚΜΗ, θα προσφέρει την πιστοποίηση σε τελειόφοιτους σπουδαστές από συνολικά 81 ειδικότητες. Το πρόγραμμα πιστοποίησης θα προσφερθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στο πλαίσιο των «προγραμμάτων ενίσχυσης των επαγγελματικών δεξιοτήτων» που εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει ο Όμιλος ΑΚΜΗ για την ενίσχυση των τυπικών και επαγγελματικών  προσόντων των σπουδαστών του και την ενίσχυση του βιογραφικού τους. Η έναρξη της συνεργασίας ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΚΜΗ Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και το Διευθυντή της Εnoros Consulting Ltd Κωνσταντίνο Κλουδά, κατά τη διάρκεια των ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ - Career Days.