Συνέδριο για την Πολιτική Συνοχής

Στο πλαίσιο του έργου “In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώνεται την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, συνέδριο με τίτλο: «Πολιτική Συνοχής: Πρόσβαση στη χρηματοδότηση για τις Τοπικές Αρχές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις». Toσυνέδριο διοργανώνεται στο Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο.

 Το Συνέδριο είναι ανοικτό στον επιχειρηματικό κόσμο και πιο συγκεκριμένα απευθύνεται προς:

 

-        Ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και στελέχη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

 

-        Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

-        Μέλη Κοινοτικών και Δημοτικών Συμβουλίων.

  

Κατά τη διάρκειά του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν πληροφορίες, συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές γύρω από τον τρόπο, με τον οποίο οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις αλλά και οι Τοπικές Αρχές δύνανται να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση που προέρχεται τόσο από ευρωπαϊκά κονδύλια, όσο και από εθνικούς πόρους. Παράλληλα, αρμόδιοι φορείς θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συμμετεχόντων, έτσι ώστε οι τελευταίοι να αξιοποιήσουν άμεσα κι αποτελεσματικά τα διαθέσιμα κονδύλια που σχετίζονται με τον τομέα τους.

 Φορείς Υλοποίησης: ΙΜΗ, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, και η Enoros Consulting.

  

Πληροφορίες – Εγγραφή

 

·        Η είσοδος στο Συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

 

·        Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com